Artist -Anmälan till årets Kulturnatt 2018 är nu STÄNGD

Vi har tyvärr fått ett problem med den databas som idag styr all administering av arrangör, artist, program m.m. Personen som idag har skött sidan på Quicknet kommer att sluta, vilket innebär att det finns ingen som har kompetens längre av att administrera och ansvara för sidan (databasen). Databasen är ganska komplex uppbyggd så det är inte så enklelt att bara lämna över ansvaret på någon annan.

Tillsammans med Quicknet försöker vi nu ta fram en ny lösning på databas som har en mera långsiktig lösning och som är enklare att administrera.

När i tid detta kommer bli klart vet vi idagsläget inte, men jag återkommer så fort vi har en tidsplan för detta.

Konkret innebär det att det inte går att registrera sig som arrangör eller artist och heller inte lägga in programpunkter


Välkommen att delta i årets Kulturnatt i Västerås Ni som vill visa upp sig på någon av stadens kulturscener. Fyll i era uppgifter i registreringsformuläret.

Vid rubriken Speciella önskemål kan ni skriva in önskemål på t.ex en speciell scen/plats, teknikbehov, tid ni önskar spela.

När Du/Ni registrerat er som artist kommer ni att få ett bekräftelsemail med de uppgifter ni har lagt in och era uppgifter läggs upp i en artistdatabas som är tillgänglig för alla arrangörer.

Arrangörerna för de olika scenerna kommer sedan kontakta de artister de vill skall uppträda hos dem. Om ni själva har önskemål på en scen ni vill medverka på, tag gärna kontakt med ansvarig för den scenen direkt.
För att se aktuella arrangörer klicka "här" Listan uppdateras allt eftersom

Tänk på att detta endast är en intresseanmälan och vi kan tyvärr inte garantera att man får en scen/plats att uppträda på.

Enligt policyn ingår inga gager.

Anmälan

Arrangorer
Sponsorer

#vasteraskulturnatt